За нас

СПИРИТ АУТО ЕООД е вносител на турбокомпресори и ремонтни комплекти за турбокомпресори на конкурентни цени.

СПИРИТ АУТО ЕООД е вносител на турбокомпресори и ремонтни комплекти за турбокомпресори на конкурентни цени. 

Продуктовата гама вклюва нови както и възстановени (remanufactured)  турбокомпресори и ремонтни комплекти (средна част/CHRA/cartridge, EGR клапани и др. ) на водещи компании в бранша: BorgWarner, Garrett, HOLSET, Melett, JP GROUP, TURBOrail както и продукти на други доставчици.

Работим с доставчици от чужбина с надеждни логистични партньори за да пристигне стоката при вас в разумни срокове.

Асортимента непрекъснато търпи обогатяване за да отговори максимално на нуждите на нашите клиенти.

Продуктите се предлагат на едро на партньори автосервизи и магазини за авточасти в цялата страна. 


Нов или възстановен турбокомпресор?

Новият турбокомпресор често е бил единствен избор поради липса на предлагане на възстановени такива. Възстановяването на определени авточасти и в частност на турбокомпресори през последните години бележи сериозен ръст в световн мащаб а напоследък и у нас. Избора на възстановен  турбокомпресор е мотивиран по няколко причини. Водещите компании в бранша твърдят, че възстановеният турбокомпресор е „толкова добър колкото и новият“. Отчитайки този факт, ако търсите подмяна на оригиналния турбокомпресор с такъв, който да бъде икономично решение и не прави компромис с качеството то избора е възстановен турбокомпресор. Това е идеалният избор на клиенти чувствителни към цена и качество.

Ето и няколко добри причини за да изберете възстановен турбокомпресор:

  • Опазване на околната среда и природните ресурси. Възстановяването като дейност се нуждае от около 15% от енергията необходима за производството на нов продукт.
  • Идеално съчетание между цена и качество.
  • Комплектован, балансиран и тестван на същата производствена линия и технологичен процес както и оригиналните / серийно произведени при така наречените ОЕМ (Original Equipment Manufacturer) производители.

Уеб сайтът е собственост на: "Спирит Ауто" ЕООД

OK

Ползвайки този сайт, вие си съгласявате с
Условията за ползване и Политиката на поверителност.